Klantcases

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

ICT-manager – Herman Bolt over TCA:

“Wij werken op een hele prettige manier samen met TCA, zowel als sparringpartner en als leverancier. Ik ben nu 2 jaar werkzaam als ICT-manager bij WILDLANDS en in deze 2 jaar hebben wij samen met TCA grote stappen gemaakt. Al mijn wensen zijn gerealiseerd. Eigenlijk is TCA een verlengstuk van ons ICT-team. Ik ben dan ook heel tevreden met TCA. Er wordt heel erg vanuit de klant gedacht.”

Drents Museum

Facilitair manager – Herman van Straten over TCA:

“Wat al vanaf het begin opviel was de informele sfeer gecombineerd met een professionele werkwijze. TCA is op de hoogte van de nieuwste technologie en denkt altijd mee om de telecommunicatiewensen van het Drents Museum zo goed mogelijk en zo voordelig mogelijk in te vullen.”

Bleeker & de Jong

Operationeel manager – Bart van Benthem over TCA:

“TCA is een no-nonsense organisatie die doet wat zij belooft. Ze hebben verstand van zaken en weten de juiste oplossingen aan te dragen voor onze behoeften. Daarnaast vinden wij het een eerlijke en betrouwbare partij, waarbij de relatie ook erg belangrijk is. Daarom geven wij TCA een 9”

WOODselect

Directeur – Nico van Houten over TCA:

“Onze verwachtingen worden overtroffen door TCA. Over elk punt zijn wij vooralsnog tevreden, daarom geven wij TCA een 10. In één weekend is onze online omgeving gebouwd en werkbaar gemaakt. Vanaf het begin was TCA een plezierige gesprekspartner met een heldere communicatie. Continu werd er meegedacht om voor ons de beste online omgeving te realiseren.

Taxi Dorenbos

Taxi Dorenbos over TCA:

“Gevalletje niet zomaar een lijntje leveren: Taxi Dorenbos verwerkt meer dan 2000 telefoongesprekken met privacygevoelige informatie per dag en moet 24/7 bereikbaar zijn. Het bedrijf opereert vanuit acht vestigingen met ruim 400 fte. De ICT-omgeving moet realtime synchroniseren met taxi-applicaties en informatiebeveiliging moet topnotch zijn. TCA is genomineerd voor Best Cloud Communication door de Telecom Inspirience Awards voor de oplossing die wij hebben ontwikkeld voor, en geïmplementeerd bij Dorenbos.”

Expertise Bureau Noord

Directeur Groot Aandeelhouder – Chris Bijzet over TCA:

“Sinds we werken met de Cloud oplossing van TCA kunnen we sneller onze informatie delen en hoeven we ons geen zorgen te maken over de veiligheid van onze gegevens en die van onze klanten. Wij zien de komende jaren met vertrouwen de samenwerking tussen TCA en Expertise Bureau Noord tegemoet. Waarom? TCA beheert onze ICT diensten naar volle tevredenheid. Net als bij ons bedrijf geldt bij TCA ook het credo ‘afspraak = afspraak’. Daarnaast staat TCA ons bij met raad en daad op ICT-gebied. Van een professionele servicedesk die 24/7 tot onze beschikking staat tot en met het installeren van randapparatuur op locatie. TCA ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT.”

Koops Novl opleidingen en Koops Novl Beroepsopleidingen

Eigenaar & docent – Lambert Koops over TCA:

”Als je voor kwaliteit gaat, duidelijke communicatie wil en het belangrijk vindt dat er meegedacht wordt, dan moet je naar TCA gaan. Wij hebben een opleidingscentrum, waar wij alle denkbare hoogwaardige opleidingen verzorgen voor verkeer, transport, veiligheid en logistiek. Wij zijn gebaat bij stabiele en goede verbindingen, zowel voor de telefoon als het internet. Hier faciliteert TCA uitstekend in. Dankzij de stabiele verbindingen van TCA zijn wij altijd bereikbaar voor onze klanten en verlopen de theorielessen vlekkeloos. Het personeel van TCA heeft een luisterend oor voor problemen en is altijd oplossingsgericht naar ons toe. Ook is het personeel heel vriendelijk.”

Van Egten BV

Hoofd administratie/boekhouding – Luc Schuring over TCA:

“Via mond-tot-mond reclame kwamen we bij TCA terecht. Een no-nonsense organisatie die oplossingsgericht denkt. In het oerwoud van mobiele telefonieaanbieders zorgden zij ervoor dat wij de beste keuze maakten voor onze mobiele bereikbaarheid. Dankzij de VoIP-oplossing van TCA is onze telefonische bereikbaarheid veilig gesteld en besparen wij kosten. Niet alleen de oplossing is goed, maar de service ook! De responstijd is kort en het contact met de medewerkers ervaren wij als zeer prettig. ”

Autoschadeherstel Poepe BV

Directeur – Lize Zwart over TCA:

”Wij zijn al jaren trouwe klant van TCA. Waarom? TCA is betrouwbaar en heel toegankelijk. Het personeel denkt altijd met ons mee, is heel vriendelijk en vakbekwaam. Zo worden wij altijd gewezen op de nieuwste mogelijkheden, die processen binnen Autoschadeherstel Poepe BV vergemakkelijken. Wij zouden TCA dan ook aan een ieder aanraden.”

Stel uw vraag

Kies een onderwerp

Mijn gegevens

Opmerkingen en suggesties

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan: