Klantcase Bleeker & de Jong

Bleeker & de Jong

Regelt de juiste auto op de juiste plaats. Bleeker & de Jong koopt hoogwaardig gebruikte auto’s, exclusief en rechtstreeks van importeurs, fleetowners en autodealers in heel Europa. Vervolgens verkopen zij deze weer aan autodealers, garagisten en handelaren door heel Europa.

Waarom ICT belangrijk is bij Bleeker & de Jong?

Bleeker & de Jong is een dynamisch bedrijf. Met haar uitstekende reputatie wordt er continu gestreefd naar een constante hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Het is van belang dat iedereen binnen de organisatie (van verkoper tot inname specialist), op het juiste moment de juiste informatie beschikbaar heeft. Door geoptimaliseerde en geautomatiseerde processen, kan Bleeker & de Jong met hetzelfde team meer auto’s in- en verkopen. Dit op een plezierige wijze en dat is waar het bij Bleeker & de Jong allemaal omdraait.

Wij ondersteunen op het gebied van IT-beheer

Bleeker & de Jong werkt met Workspace 365. Een werkomgeving met een intuïtief dashboard. Dit dashboard voorziet alle werknemers van noodzakelijke en/of gewenste informatie en applicaties. Met behulp van de BI-tool (toepassingssoftware dat gegevens ophaalt, analyseert, transformeert en rapporteert), is de juiste informatie altijd realtime beschikbaar. Aanvullend kunnen alle werknemers door 1 keer in te loggen (Single Sign On) supersnel toegang krijgen tot alle (web) applicaties. Verder zorgt het ingebouwde (informatie)beveiligingsbeleid voor extra bescherming tijdens het dagelijkse werk. Aansluitend hebben wij gezorgd dat Bleeker & de Jong de omgeving voor 90% zelfstandig kan beheren. Dat is ideaal voor een dynamische organisatie als Bleeker & de Jong. Een werkplek is in een mum van tijd ingericht en wijzigingen kunnen ad hoc worden uitgevoerd. Dit was voor Bleeker & de Jong één van de laatste stappen naar een perfect ingerichte organisatie.

Q

Ik wil dit ook

Neem contact met mij op

Operationeel manager – Bart van Benthem over TCA:

Ik zou TCA zeker aanraden aan zakelijke relaties. De service gecombineerd met deskundigheid is voor iedereen een must.
TCA is een flexibele en betrouwbare IT-partner die meedenkt en met oplossingen komt. TCA is een no-nonsens organisatie die doet wat zij belooft. Ze hebben verstand van zaken en weten de juiste oplossingen aan te dragen voor onze behoeften. Daarnaast vinden wij het een eerlijke en betrouwbare partij, waarbij de relatie ook erg belangrijk is. Wij ervaren dat TCA 24/7 voor ons klaarstaat. De support is altijd bereikbaar en positief gestemd.

Stel uw vraag

Kies een onderwerp

Mijn gegevens

Opmerkingen en suggesties

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan: