Cloudwerken met Microsoft Windows op elke locatie, thuis of onderweg, zonder omkijken naar het beheer. Geen concessies op veiligheid, efficiëntie en flexibiliteit. Een online cloudcomputing omgeving die werken leuk maakt en uw medewerkers ondersteunt met Microsoft Office applicaties, uw eigen applicaties en elke denkbare grafische toepassing.

Veilige data opslag

Snelle bewezen werkomgeving

Persoonlijk aanspreekpunt

Premium voor een standaard prijs

Eigen applicaties

Zelfstandig aan de knoppen draaien

Veilig cloudwerken

Veiligheid van Cloudcomputing is een actueel thema. Daarom hebben wij daar veel aandacht aan besteed. Veiligheid komt tot uitdrukking in vele aspecten van uw cloudwerkplek. zo hebben wij veel aandacht besteed aan dataveiligheid, het beschermen van device, maar ook “awareness bij uw medewerkers.

Efficiënt cloudwerken

Cloudcomputing is efficient. Het biedt een uniforme toegang tot al uw applicaties, van Microsoft Office toepassingen, uw eigen applicaties tot de omgeving voor uw grafisch vormgever of engineer. Alles op 1 plek, wat uw werk een stuk aangenamer maakt. Met Single Sign-On geen gedoe meer met wachtwoorden.

Q

Afspraak - Onze Cloud

Mijn gegevens

Opmerkingen en suggesties

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:

Flexibel cloudwerken

Alleen beschikbaar wat je nodig hebt. De werkplek aanpassen aan de behoefte van de gebruiker. Niet alle gebruikers zijn namelijk hetzelfde. een persoonlijke werkplek maakt het werken leuk. Flexibiliteit voor de werkgever is met cloudcomputing snel kunnen opschalen wanneer dat nodig is of juist in een rustige periode afschalen.

Werken met grafische applicaties vanuit de cloud, kan dat?

Ja dat kan. Tot op heden ging het gebruik van grafische workstations gepaard met hoge investeringen, security risico’s en beheerlast. Dat is nu verleden tijd met GPU cloudcomputing van TCA.  Speciaal ontworpen voor de industrie, is het nu mogelijk grafische applicaties te gebruiken op elke gewenste werklocatie. Een zakelijke laptop, tablet of uw thuiscomputer is al voldoende om zware applicaties zoals Autodesk 3ds, AutoCAD, Revit, Solidworks, Fusion 360, Inventor, Rhino en Solid Edge op een laagdrempelige manier beschikbaar te stellen.

Q

Gratis uitproberen - Onze Cloud

Mijn gegevens

Opmerkingen en suggesties

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:

Complete windows cloudwerkplek

Stel uw eigen Cloudcomputing samen

Microsoft365 werkplek

Cloudcomputing met microsoft365

Extra optie

Q

LastPass

Met behulp van LastPass (wachtwoordmanagementprogramma) kunt u overal eenvoudig inloggen. Uw wachtwoorden worden namelijk automatisch ingevuld met behulp van de formuliervuller. LastPass waarborgt een potdichte beveiliging in uw Cloud. Alle wachtwoorden in LastPass worden beschermd met één hoofdwachtwoord. Vervolgens zijn alle wachtwoorden lokaal gecodeerd en gesynchroniseerd. Tenslotte beschikt LastPass over een extra beveiligingslaag middels meervoudige verificatie en extra authenticatie.

Q

RightSignature

De makkelijkste, snelste en veiligste manier om documenten digitaal te ondertekenen.  U hoeft hiervoor geen software te downloaden of te installeren. Met uw persoonlijke account kunt u vanaf elke computer of mobiel apparatuur digitaal handtekeningen onder documenten zetten.

Q

DocuSign

Met DocuSign kunt u belangrijke documenten veilig verzenden en ondertekenen. En dit is mogelijk vanaf bijna elke locatie en vanaf de meeste apparaten. DocuSign kan snel en naadloos worden geïntegreerd, waarbij geen installatie nodig is en accounts worden automatisch gekoppeld met mogelijkheden voor eenmalige aanmelding. Daarnaast kan DocuSign u helpen documenten onder te verdelen, te onderhouden en gebruikers te beheren.

Q

MDM (Mobile Device Management)

Oftewel toestelbeheer, verzorgt een complete controle over uw zakelijke data. Vanuit één centraal medium kunt u al het mobiele apparatuur in de gaten houden. U kunt bijvoorbeeld controleren of de antivirus op alle apparaten up-to-date is en of de laatste beveiligingsupdates zijn geïnstalleerd. Daarnaast wordt de toegang tot de digitale omgeving alleen verleend als de laptop, tablet of bijvoorbeeld smartphone is voorzien van de laatste versie van het besturingssysteem.

cloudcomputing vragenchecklist
Q

Vragen checklist

U ontvangt de Whitepaper in de inbox van uw opgegeven e-mailadres.

Cloudcomputing achter de schermen
Q

Onze Cloud werkplek achter de schermen

U ontvangt de Whitepaper in de inbox van uw opgegeven e-mailadres.

Hoe onze klanten Cloudcomputing inzetten

Cloudcomputing klantcase

“Er wordt heel erg vanuit de klant gedacht.”

Herman Bolt, ICT manager
Wildlands Adventure Zoo

Wildlands, een plek waar je oog in oog komt te staan met wilde dieren in de jungle, savanne en het poolgebied. De gasten van WILDLANDS staan altijd op nummer 1, alles voor een onvergetelijke dag. Meer lezen op klantcases.

Meer dan een leverancier

Heeft u afspraken gemaakt in het geval zich een calamiteit voordoet? Staat u er ooit bij stil, wat er gebeurt als uw ICT leverancier u geen toegang meer kan bieden tot uw bedrijfsdata? Wordt er verantwoord met uw data omgegaan en is uw de data veilig opgeslagen. Wie is er aansprakelijk voor een aanval met gijzelsoftware, datalekken of gemiste omzet? allemaal vragen waar u vaak niet bij stil staat.

Cloudwerken met uw eigen applicaties

Met een premium Cloudcomputing omgeving van TCA kunnen al uw applicaties eenvoudig worden toegevoegd aan de Cloud. Van CRM tot administratieve computerprogramma’s. Een greep uit het assortiment van de meest voorkomende computerprogramma’s zijn Autodesk, EXACT, UNIT 4 en bijvoorbeeld Adobe Creative Cloud. Werkt u met specifieke programma’s en wilt u er zeker van zijn dat deze vlekkeloos werken?

Wij helpen u graag bij het bepalen van welke Cloud werkplek het beste bij u en uw collega’s past.

Cloudcomputing met eigen applicaties
Cloudcomputing

Eén Cloudwerkplek oplossing met alle mogelijkheden

De juiste Cloudcomputing omgeving kan een positieve draai geven op de werkvloer. Hoe? Het vergemakkelijkt het delen van bestanden, zorgt voor betrokkenheid in de organisatie en vereenvoudigt bedrijfsprocessen. Er worden veel verschillende Cloud werkplekken aangeboden en wij, TCA? Wij bieden één Cloud werkplekoplossing aan. Wij maken het voor u overzichtelijk en eenvoudig. U kunt zelf aan de knoppen draaien en zowel up- als downgraden om de best passende Cloud werkplekomgeving te creëren. Vrijwel alle Cloud werkplekleveranciers lijken in eerste instantie op elkaar, maar er is een verschil! Niet alleen de technische inrichting van de Cloud werkplekken is anders, maar ook de geboden service. Bij ons bent u geen nummertje, maar een gewaardeerde klant.

Stijl uw eigen digitale Cloudcomputing omgeving

Lekker makkelijk en leuk. Stijl zelf uw unieke werkruimte met diverse beschikbare kleuren, icoontjes en indelingen. Van uw huisstijl tot en met een persoonlijke touch, alles is mogelijk! Zijn er apps, documenten of programma’s die u vaak gebruikt? Sleep de blokken in uw werkomgeving naar de gewenste plek. Met uw eigen indeling van de werkruimte, werkt u een stuk efficiënter.

Cloudcomputing met Workspace365

De beste oplossingen voor het MKB

Managed Services van TCA wordt aangeboden via het centrale Network Operations Center (NOC) Dashboard. Uw beheeromgeving voor toegang tot uw (cloud)infrastructuur en Managed Services functionaliteiten. Het dashboard biedt 24/7 overzicht, status en performance van uw (cloud)infrastructuur.

VoIP van TCA is makkelijk én het bespaart kosten. Schakel eenvoudig tussen zowel vaste als mobiele telefonie en Teams. Van een handige receptie-functie, het instellen van wachtrijen tot het bellen vanuit meer dan 300 applicaties. Alles is mogelijk met VoIP van TCA.

Zakelijk Internet is de schakel tussen u en uw klanten. Daarbij moet probleemloos internetten vanzelfsprekend zijn. Immers, vrijwel alles gaat over het internet, van kassasystemen, Cloud werkplekken, VoIP aansluitingen, alarm- & camerabewaking, narrowcasting, printen, online vergaderingen tot bedrijfsspecifieke applicaties.