Ondersteun uw medewerker bij verandering

De mooiste oplossingen worden geïmplementeerd. Vooraf wordt de beoogde efficiëntie enthousiast gepresenteerd. de verwachtingen zijn hooggespannen, alles is in orde, de applicaties getest, klaar voor productie. Wat de applicaties aan mogelijkheden bieden en wat uw medewerkers kunnen leveren kan mijlenver uit elkaar liggen. Wat als we daar verandering in kunnen brengen?

Veel mis in Nederlandse ict-beveiliging, zelfs geen verweer tegen simpele hacks

Natuurlijk beschermt u uw bedrijfsgegevens. U zorgt ervoor dat technische maatregelen, zoals antivirus, firewalls, IDS/IPS op orde zijn. Daarom gaan cybercriminelen steeds vaker op zoek naar de zwakste schakel in de beveiliging van uw bedrijfsgegevens: de mens. Uw medewerkers zijn voor opportunistische hackers een gemakkelijk doelwit.

EEN WERKPLEK IS PAS

ÉCHT GOED ALS JE WEET

HOE JE ER MEE MOET WERKEN!

Uw medewerker; kernonderdeel van uw beveiliging

Met de 5 minuten trainingen van TCA worden medewerkers slimmer en productiever. Niet elke medewerker staat te springen om een lange (online) training te volgen. Door de korte (<5 min.) en praktijkgerichte video’s behalen de medewerkers snel resultaat en wordt het werken in de digitale omgeving gemakkelijker en leuker.

Uw medewerkers vormen voor opportunistische hackers een gemakkelijk doelwit. In onze Online Cybersecurity Awareness Training kortweg CAT, worden uw medewerkers een jaar lang getraind en geïnformeerd. Een gewaarschuwd mens telt voor twee en dit verkleint de kans op datalekken aanzienlijk. Door op tijd de aanval te herkennen wordt verdere schade voorkomen. We maken en houden uw hele organisatie digi-bewust.

Waarom onze online training succesvol is?

Een collectie van meer dan 400 online trainingvideo’s over de meest gebruikte kantoorapplicaties. Van Word tot Excel van Sharepoint tot Microsoft Teams. Elke video is niet langer dan 5 minuten en biedt een nieuwe manier van kennisvergroting en efficiëntieverhoging, die ervoor zorgt dat medewerkers slimmer, sneller én productiever worden, zonder veel tijd te moeten investeren. Waarom werkt ons online trainingsplatform wel?

  • Praktijkgericht en direct resultaat
  • Niet elke medewerker staat te springen een volledige (langere) online training te gaan doen
  • De dagelijkse werkzaamheden laten het volgen van (langere) online trainingen niet toe
  • Organisaties laten het doen van de training ook (te) vrijblijvend
  • Als een online training langer dan 15 – 20 minuten duurt, haken mensen af
Q

Download Online Training Brochure

U ontvangt de brochure in de inbox van uw opgegeven e-mailadres.

Q

Download CAT Brochure

U ontvangt de brochure in de inbox van uw opgegeven e-mailadres.

Voorkom bedreigingen van binnenuit doormiddel van online training

CAT (Cybersecurity Awareness Training) van TCA maakt medewerkers bewust van Cybersecurity risico’s en helpt op een praktische manier deze risico’s te vermijden of er op de juiste manier op te acteren. Met CAT worden gebruikers getraind in het herkennen van phishing en ransomware e-mails en andere vormen van social engineering. We laten aan de hand van voorbeelden (video’s, screenshots, mails e.d.) zien wat de gevaren zijn en dan vooral wat eindgebruikers daar tegen kunnen doen. De basis wordt gevormd door ‘bekende’ virussen, Ransomware, Phishing, Hacking, ID-fraude, oplichting, gevaren van Free Wifi en Social Media.

De beste oplossingen voor het MKB

TCA Cloud oplossingen zijn flexibel en op maat in te zetten voor iedere organisatie. Wij begrijpen namelijk dat iedere organisatie andere behoeften heeft. Onze oplossingen bestaan uit gestandaardiseerde technische modules gecombineerd met de voor u benodigde project en managed services. Van backoffice-, tot fiancieel medewerker tot een volledige grafische (GPU) desktop in de cloud.

Managed Services van TCA wordt aangeboden via het centrale Network Operations Center (NOC) Dashboard. Uw beheeromgeving voor toegang tot uw (cloud)infrastructuur en Managed Services functionaliteiten. Het dashboard biedt 24/7 overzicht, status en performance van uw (cloud)infrastructuur.

VoIP van TCA is makkelijk én het bespaart kosten. Schakel eenvoudig tussen zowel vaste als mobiele telefonie en Teams. Van een handige receptie-functie, het instellen van wachtrijen tot het bellen vanuit meer dan 300 applicaties. Alles is mogelijk met VoIP van TCA.

Zakelijk Internet is de schakel tussen u en uw klanten. Daarbij moet probleemloos internetten vanzelfsprekend zijn. Immers, vrijwel alles gaat over het internet, van kassasystemen, Cloud werkplekken, VoIP aansluitingen, alarm- & camerabewaking, narrowcasting, printen, online vergaderingen tot bedrijfsspecifieke applicaties.