Wie Zijn Wij?

Wie wij zijn?

Wij zijn één van de circa 72 duizend ICT bedrijven en gevestigd in Assen. Bieden wij dezelfde producten aan als onze concullega’s? Ja dat klopt! Lijken onze producten en diensten op die van onze concullega’s? Waarschijnlijk wel.., maar toch is er verschil. Waarom deze openheid? Wij zijn nuchtere en open Noordelingen. Bij ons zitten er geen addertjes onder het gras en wij zijn eerlijk en transparant over onze dienstverlening.

Een zo’n goedkoop mogelijke ICT leverancier is op het eerste gezicht heel aantrekkelijk. Staat u er ooit bij stil, wat er gebeurt als uw ICT leverancier failliet gaat? Wordt er verantwoord met data omgegaan en is uw de data veilig opgeslagen? Allemaal vragen waar pas aandacht aan wordt gegeven op het moment dat het mis gaat. De antwoorden op deze vragen maakt TCA uniek!

Weet wat u krijgt voor uw geld

Stel de juiste vragen en laat uw ICT leverancier duidelijk maken hoe zij over uw eigendom waakt. In 1996 zijn wij opgericht en sindsdien hebben wij één doel; onze klanten ontzorgen. Wij staan altijd voor onze klanten klaar en zorgen voor een uptime die past bij de hedendaagse economie. Persoonlijk contact vinden wij super belangrijk, daarom heeft iedere klant zijn eigen aanspreekpunt.

Nieuwsgierig of wilt u weten wat onze algemeen directeur vindt over de keuze van een goede ICT leverancier? Lees dan deze blog of bekijk deze pagina.

Samen veilig online werken, dat is de basis voor succesverhalen!

Om dit mogelijk te maken doen wij ons uiterste best om altijd voor u klaar te staan op een laagdrempelige manier. Schroom niet om hulp te vragen. Wij zijn uw partner en niet uw leverancier. Een goede samenwerking zorgt voor de beste en veiligste oplossingen.

Wij anticiperen op uw verwachtingen, denken mee (én out-of-the-box) en zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit. Wij leveren dan ook graag meer dan verwacht. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

Stel uw vraag

Kies een onderwerp

Mijn gegevens

Opmerkingen en suggesties

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan: