3-2-1 back-up

Dagelijks zorgen, virussen, ransomware en malware voor steeds meer problemen. Niet alleen digitale gevaren zijn de ‘boosdoeners’, maar er verdwijnen ook veel documenten en bestanden door menselijke fouten. Het kwijtraken van belangrijke documenten en bestanden kan grote gevolgen hebben binnen organisaties. Met onze Back-up beveiliging tegen gegevensverlies hebben uw documenten en bestanden geen schijn van kans om u te ontglippen. Wij maken 2 kopieën van uw productiedata, slaan deze op 2 verschillende servers op, waarvan 1 buiten de deur. Een goede back-up wordt steeds belangrijker.

Back-up voordelen

Geen installatiekosten

De eerste 30 dagen gratis uitproberen

Binnen 1 dag geregeld

Continu toegang tot uw data

Een goede nachtrust

Q

Afspraak - Back up

Neem contact met mij op

Mijn gegevens

Opmerkingen en suggesties

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:

Elke Workload

VMware
Hyper-V
Windows
Linux
MacOS

Elke Cloud

Azure
Microsoft 365
AWS
Google Cloud
IBM Cloud

Elke App

Exchange
SQL
Active Directory
SharePoint
Oracle
SAP

Veeam Backup & Replication

Neem het risico op gegevensverlies weg. Neem het risico op ransomware weg. Gegevensverlies voorkomen, de verdediging tegen cyberbedreigingen garanderen en de kosten onder controle houden: dat alles vormt een geweldige uitdaging. Bovendien worden workloads in steeds hoger tempo naar de cloud overgezet en werken er meer mensen op afstand. Dat maakt gegevensbeveiliging nóg lastiger. Wat u nodig heeft, is uitgebreide gegevensbeveiliging waarmee u aan strikte RPO’s kunt voldoen, terwijl de bescherming van uw back-upgegevens tijdens de levenscyclus ervan is gegarandeerd — ongeacht type workload, locatie of grootte. Met Veeam® brengt u uw doelstellingen met elkaar in evenwicht dankzij een 4-in-1oplossing die opslagsnapshots, back-up, replicatie en Continuous Data Protection in één platform combineert.

Microsoft365 Disaster Recovery

Microsoft biedt krachtige services binnen microsoft 365, maar een uitgebreide back-up van uw Microsoft 365-gegevens hoort daar niet bij. Van de meer dan 1000 geënquêteerde IT-professionals heeft 81% te maken gehad met gegevensverlies in Microsoft 365 – van eenvoudige gebruikersfouten tot aanzienlijke beveiligingsrisico’s. Onze Backup for Microsoft 365 elimineert het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Microsoft 365-gegevens, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Waarom is een back-up van Office 365 belangrijk?

Met Microsoft 365 kan uw onderneming overal en op elk moment werken, zonder dat u een eigen infrastructuur voor e-mail, bestanden en SharePoint hoeft te hosten. Microsoft mag dan wel de infrastructuur hosten, het blijft úw verantwoordelijkheid om back-ups van uw bedrijfs-kritische Microsoft 365-gegevens te mak

Geen investering en geen kosten vooraf. U betaalt per maand voor wat u gebruikt.

Makkelijk op-, en afschalen en geen ingewikkelde licentiemodellen en service-overeenkomsten.

Zolang u gebruik maakt van onze Disaster Recovery oplossing heeft u recht op de allerlaatste versie. Geen maintenance-, of service renewal.

Veeam Disaster Recovery

vanaf €8,50per VM/Server, per maand (excl. btw)

  • Bepaal uw eigen RPO en RTO
  • Voor al uw Servers, applicaties en data
  • Ransomware beveiliging
  • Instant Recovery

Microsoft365 back-up

vanaf €4,50per gebruiker, per maand (excl. btw)

  • 72 maanden opslag
  • Voor al uw mail, OneDrive en SharePoint data
  • Onbeperkt versiebeleid
  • 1 TB opslag
  • Recovery plan
Q

Afspraak - Back up

Neem contact met mij op

Mijn gegevens

Opmerkingen en suggesties

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:

Met Office365 zijn het úw gegevens: u heeft er controle over en het is uw verantwoordelijkheid om ze te beveiligen.
Wist u dat 60% van alle gevoelige cloudgegevens is opgeslagen in Office-documenten en dat van 75% daarvan GEEN back-up wordt gemaakt?