Bouw

Bouw

In de bouw zijn velen altijd onderweg. Van een bouwlocatie, werkplaats tot kantoor…overal wordt gewerkt in de bouw. Mensen die werken in de bouw zijn flexibel en kunnen zich eenvoudig aanpassen aan nieuwe bouwlocaties. Bij ons is een Cloud werkplek net zo flexibel als de medewerkers in de bouw. Het maakt niet uit op welke locatie er gewerkt wordt, alle bestanden, software en documenten staan op 1 centrale locatie. Hierdoor heeft u altijd toegang tot al uw bestanden.

De voordelen

Direct informatie inzien

Werk mobieler dan ooit

Altijd real-time informatie

Vermindering van administratie

Q

Neem contact met mij op

Mijn gegevens

Opmerkingen en suggesties

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:

Van hoveniers, productiebedrijven, aannemers, landbouw, timmermannen tot schadespecialisten

Alle sectoren die op verschillende locaties werken verdienen maximale flexibiliteit. Samen bouwen aan een zo’n veilig mogelijke bestandsuitwisseling? Dat kan met TCA! Wij bieden een top security aan die de Cloud werkplek beschermd tegen digitale gevaren. Onderweg naar een project en vergeten belangrijke bestanden op te slaan? Wij hebben een onbeperkt revisiebeleid én van alle bestanden wordt driedubbel een back-up gemaakt. Werk snel, overzichtelijk en mobieler.

Altijd onderweg

Niet alleen een Cloud werkplek tiptop geregeld, maar ook de telefonie! Stel eenvoudig via de VoIP app in wanneer u bereikbaar bent. Even niet bereikbaar? Bepaal zelf of de telefoon automatisch doorgeschakeld wordt naar een collega of uw voicemail. Wees eigen baas over jouw telefonische bereikbaarheid met VoIP. Daarnaast worden er kosten bespaard als u belt met VoIP.

Een stabiel zakelijk thuisfront

Op kantoor altijd de snelste en veiligste internetverbinding hebben? Dat kan met zakelijk internet. Vaak onderweg naar verschillende projecten, maar op kantoor de beste netwerkverbinding. Een goede internetverbinding is de basis van elk kantoor.