De basis voor elk bedrijf

Razendsnel & betrouwbaar zakelijk internet

Elk bedrijf is in meer of mindere mate afhankelijk van het internet. Daarbij moet probleemloos internetten vanzelfsprekend zijn. Immers, vrijwel alles gaat over het internet, van kassasystemen, Cloud werkplekken, VoIP aansluitingen, alarm- & camerabewaking, narrowcasting, printen, online vergaderingen tot bedrijfsspecifieke applicaties. Een betrouwbare en veilige internetverbinding is dan ook cruciaal.

Met dit supersnelle internet kunt u probleemloos mailen, videobellen, HD TV kijken op meerdere tv’s of grote bestanden up- én downloaden. En dat allemaal tegelijk! Is het mogelijk op uw adres? Dit zijn de voordelen:

  • Hoog servicelevel met oplostijd binnen 8 kantooruren of 8 klokuren (Premium).
  • Optie voor extra veilig internet, beschermd tegen ransomware en virussen.

Veilig en betrouwbaar

99% uptime garantie

Altijd de laatste updates

24/7 monitoring

Extra veilig internetten

ISO gecertificeerd

TCA is ISO27001 gecertificeerd. Hiermee kunnen wij officieel verantwoorden dat onze expertise, het leveren en beheren van hard- en software op het gebied van ICT en online werkplekken, veilig gebeurt.

Bedrijfscontinuïteit

Extra zekerheid met ‘Failover’ oplossingen zoals een 4G back-up of een tweede internetlijn. Zodra u een storing krijgt schakelt uw router direct over op één van deze alternatieve internetverbindingen.

Altijd in verbinding

Genoeg keuze uit verschillende netwerken en providers.

“Van leverancier tot partner: Toegevoegde waarde voor de onderneming.”

”Als je voor kwaliteit gaat, dan wil je duidelijke communicatie en net zo belangrijk dat er meegedacht wordt. Wij hebben een opleidingscentrum, waar wij alle denkbare hoogwaardige opleidingen verzorgen voor verkeer, transport, veiligheid en logistiek. Wij zijn gebaat bij stabiele en goede verbindingen, zowel voor de telefoon als het internet. Hier faciliteert TCA uitstekend in. Dankzij de stabiele verbindingen van TCA zijn wij altijd bereikbaar voor onze klanten en verlopen de theorielessen vlekkeloos. Het personeel van TCA heeft een luisterend oor voor onze wensen en is altijd oplossingsgericht naar ons toe. Ook is het personeel heel vriendelijk.”

Waarom overstappen

Een instabiele internet-verbinding op kantoor, tijdens thuiswerken of mobiel staat ondernemen in de weg. Ervaart u dit probleem? Bij TCA krijgt u stabiel internet met 24/7 zakelijke service. Wij staan dag en nacht voor u klaar zodat u zich kunt focussen op uw business.

Overstappen is eenvoudig

Met de overstapservice van TCA ervaart u een naadloze overstap. Wij doen de opzegging bij uw huidige provider. Ook kunt u gebruikmaken van een gratis installatiemonteur. Dat is pas zorgeloos overstappen!

Overstap wekker

Uw contract nog niet afgelopen? Zet de overstapwekker aan en krijg een aanbod van ons zodra u kunt overstappen!

Q

Overstap wekker

De beste oplossingen voor uw organisatie

TCA Cloud oplossingen zijn flexibel en op maat in te zetten voor iedere organisatie. Wij begrijpen namelijk dat iedere organisatie andere behoeften heeft. Onze oplossingen bestaan uit gestandaardiseerde technische modules gecombineerd met de voor u benodigde project en managed services. Van backoffice-, tot fiancieel medewerker tot een volledige grafische (GPU) desktop in de cloud.
Lees meer

Managed Services van TCA wordt aangeboden via het centrale Network Operations Center (NOC) Dashboard. Uw beheeromgeving voor toegang tot uw (cloud)infrastructuur en Managed Services functionaliteiten. Het dashboard biedt 24/7 overzicht, status en performance van uw (cloud)infrastructuur.
Lees meer

VoIP van TCA is makkelijk én het bespaart kosten. Schakel eenvoudig tussen zowel vaste als mobiele telefonie en Teams. Van een handige receptie-functie, het instellen van wachtrijen tot het bellen vanuit meer dan 300 applicaties. Alles is mogelijk met VoIP van TCA.
Lees meer

Q

Gratis uitproberen

Mijn gegevens

Opmerkingen en suggesties

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:

Q

Neem contact met mij op

Mijn gegevens

Opmerkingen en suggesties

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:

Q

Flexibele Cloud Whitepaper

Q

Onze Cloud werkplek achter de schermen

U ontvangt de Whitepaper in de inbox van uw opgegeven e-mailadres.