Met Microsoft 365 kunt u altijd én overal, daar waar je wilt bij alle documenten. Bestanden kunnen worden bekeken, bewerkt, opgeslagen en daarnaast intern en extern gedeeld. Bovendien biedt versiebeleid  u de zekerheid dat u werkt met de laatste versie. Kortom met Microsoft365 heeft u een complete suite voor samenwerken, veiligheid en complaince.

Q

Microsoft 365

Neem contact met mij op

Mijn gegevens

Opmerkingen en suggesties

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:

Ontdek de kracht van online werken met Microsoft365!

Veel features voor een scherpe prijs

Altijd de nieuwste versie van Microsoft 365

Geen zorgen over opslagcapaciteit: 1 TB opslag

Overal en altijd toegang tot uw gegevens

Beschikbaar op elk type device

Overal en snel online samenwerken

Meest gekozen pakketten

Business Basic

5,10
per gebruiker, per maand excl. btw (jaarabonnement)

 • Persoonlijke migratie hulp
 • Inbegrepen online en mobiele Office-apps:
  Microsoft365 outlookMicrosoft365 WordMicrosoft365 excelMicrosoft365 Powerpoint
 • Inbegrepen services:
  Microsoft365 ExchangeMicrosoft365 OnedriveMicrosoft365 SharepointMicrosoft365 Teams
 • Opslag
  1 TB gezamenlijke opslag
 • Back-up
  30 dagen inbegrepen
 • Extra veiligheid
  2FA verificatie
 • Extra:
  Onbeperkt support, advies en wijzigingen voor een vast bedrag per maand

Business Standard

10,50
per gebruiker, per maand excl. btw (jaarabonnement)

 • Persoonlijke migratie hulp
 • Inbegrepen Office-apps:
 • Inbegrepen services:
 • Opslag
  1 TB gezamenlijke opslag
 • Back-up
  30 dagen inbegrepen
 • Extra veiligheid
  2FA verificatie
 • Extra:
  Onbeperkt support, advies en wijzigingen voor een vast bedrag per maand

Business Premium

18,60
per gebruiker, per maand excl. btw (jaarabonnement)

 • Persoonlijke migratie hulp
 • Inbegrepen Office-apps:
  Microsoft365 OutlookMicrosoft365 WordMicrosoft365 ExcelMicrosoft365 PowerpointMicrosoft365 Acces
 • Inbegrepen services:
  Microsoft365 ExchangeMicrosoft365 OnedriveMicrosoft365 SharepointMicrosoft365 Teams
 • Opslag
  1 TB gezamenlijke opslag
 • Back-up
  30 dagen inbegrepen
 • Extra veiligheid
  2FA verificatie
 • Beschermt tegen virussen, ransomware en malware
 • Intune: Beheer en configureer uw device
 • Extra:
  Onbeperkt support, advies en wijzigingen voor een vast bedrag per maand

Self Service Portal; makkelijk zelf doen!

Gebruikersbeheer

Met TCA hou je al je gebruikersbeheer binnen één centrale omgeving. Ten eerste maak je nieuwe gebruikers aan en koppelt deze aan functionele rollen. Daarnaast wijs je een computer toe, je maakt eenvoudig SharePoint Sites en je kunt groepen creëren en beheren en zelfs notificaties naar groepen sturen. Ten slotte kun je ervoor kiezen om het eigenaarschap over een groep of applicatie te delegeren, om admins te helpen een waardevollere werkplek te creëren. Kortom zo maken we Microsoft365 werkplekbeheer een stuk eenvoudiger.

Werkplekbeheer

,Stel voorwaarden in op web (SaaS) en bedrijfsapplicaties (bv EXACT Online) of het gebruik van lokale Office applicaties.

Weerhoud mensen eerst om documenten met gevoelige informatie te openen buiten het bedrijfsnetwerk of om een applicatie die alleen in Chrome werkt te openen in Internet Explorer en blokkeer daarnaast gevoelige informatie op mobiele telefoons. Kortom zo maken we het werkplekbeheer een stuk eenvoudiger.

Beheerportal

Als beheerder wil je alles graag alles op 1 plek beschikbaar hebben, toch? Ten eerste kun je via onze beheerportal de apparatuur van de medewerkers voorzien van nieuwe applicaties. daarnaast kun je regels opstellen om te voldoen aan regelgeving en ten slotte kun je voorwaarden verbinden aan het gebruik van apparatuur. bovendien is het opnieuw installeren of het blokkeren of wipen van een apparaat in een handomdraai gebeurt. Kortom maken we het werkplekbeheer een stuk eenvoudiger.

Microsoft 365 voordelen

Samenwerken

Met een project aan de slag en vervolgens een strakke deadline op komst? Met Micrososft 365 werk je samen en tegelijkertijd in een document. Daarbij komt dat wijzigingen direct worden doorgevoerd, zodat collega’s ook gelijk je wijzigingen zien. Alle bestanden deel je ook in de cloud, daardoor zijn deze voor iedereen, die je toegang hebt gegeven, ook direct beschikbaar zijn.

E-mail en agenda

Laptop, smartphone, tablet of ook een desktop? Voor e-mail maakt dat namelijk niets uit! want met Micrososft 365 heb je altijd en overal toegang tot je e-mail. Net als je contacten en je agenda. Want je werkt in een van de meest gebruikte mailprogramma’s, namelijk Outlook, waar je ook je contacten en je agenda beheert. Kortom alles op een plek, wel zo makkelijk.

Online vergaderen

Nooit eerder was online vergaderen zo belangrijk als nu, kortom de vraag naar slimme oplossingen groeit. Met Microsoft Teams of Skype voor bedrijven neem je eenvoudig deel aan vergaderingen en daarbij komt dat je snel even iets af kunt stemmen in de chat. Kortom met Microsoft Teams hoef je nooit meer iets te missen. Dus zelfs niet de koffie-praatjes die we normaal op kantoor hebben. Ten slotte geef je je verhalen kleur door gifjes en emoji’s!

Alle bekende programma’s

Word, Excel, Powerpoint. Kortom wie is er niet mee opgegroeid? Met Microsoft 365 maak je gebruik van alle bekende Office-producten via online applicaties. Daarbij komt dat je zeker weet dat al je programma’s altijd up to date zijn. Daarnaast installeer je vanaf Apps voor Bedrijven ook de Office producten op 5 verschillende apparaten.

Werken in de cloud

Opslagruimte in de cloud. Overigens krijg je standaard 1 TB aan online opslagruimte via Onedrive. Bovendien werk je waar en wanneer je maar wilt aan dezelfde bestanden. Versie-updates zijn altijd inbegrepen, daardoor werk je altijd met de nieuwste versies.

Veel gestelde vragen

Wat is Microsoft365?

Microsoft 365 (voorheen Office 365) is de nieuwste versie van de bekende en vertrouwde Office-oplossing van Microsoft. In tegenstelling tot vorige versies, gaat het om een abonnementsmodel: zolang je abonnement loopt, ontvang je altijd en zonder extra kosten de meest recente versie van Office. Daarnaast beschik je over veel nieuwe functies en tools, die in vorige versies nog niet inbegrepen waren.

OneDrive voor bedrijven: Dit is opslag in de Cloud, die vanaf elk apparaat, waar dan ook, toegankelijk is. De bestanden in OneDrive worden met de PC of Mac gesynchroniseerd, dus je bestanden zijn ook offline beschikbaar. Kortom, door Onedrive voor bedrijven is het heel makkelijk bestanden te delen met anderen binnen de organisatie.

Waar wordt je data met Microsoft365 opgeslagen?

Met Microsoft 365 worden gebruikersgegevens en alle bestanden die je via de software bewerkt, in verschillende Microsoft datacenters over de hele wereld opgeslagen. Hoofdzakelijk worden gegevens in Europa opgeslagen. Trouwens, wanneer je als Europese gebruiker vanuit een andere regio dan Europa, het Midden-Oosten of Afrika toegang tot je gegevens wilt krijgen, wordt je data overgedragen naar het dichtsbijzijnde datacenter in de betreffende regio.

Informatie over de Microsoft datacenters voor Microsoft 365

Wat kan ik allemaal met Microsoft365?

Je beschikt over een grote hoeveelheid verschillende applicaties, waarmee je productiever en bovendien efficiënter kunt werken. Met Word maak je eenvoudig tekstdocumenten en met Excel kun je berekeningen op basis van tabellen uitvoeren, daardoor kun je grote hoeveelheden gegevens verwerken en analyseren. Met PowerPoint zet je mooie presentaties in elkaar en met Publisher ontwerp je lay-outs voor eigen publicaties. Daarnaast beschik je over een veilige online harde schijf en tal van andere applicaties en mogelijkheden.

Met hoeveel medewerkers kun je gebruik maken van Microsoft365?

Microsoft365 (voorheen Office 365) kun je naar believen uitbreiden, want Microsoft365 ondersteunt zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Kortom, Microsoft365 is het meest geschikt voor bedrijven tot 300 werknemers.

Zijn de apps van microsoft365 aan mijn computer gebonden en kan ik de software maar één keer installeren?

Nee. De apps van Microsoft 365 kunnen geïnstalleerd worden op maximaal 5 apparaten – PC en Mac. Ook na een hardware-defect, bijvoorbeeld wanneer je harde schijf kapot gaat, kun je Microsoft 365 zonder extra kosten op je nieuwe computer installeren.

hoe lang duurt het voordat Microsoft365 is geinstalleerd?

Met Microsoft365 (voorheen Office 365) kun je meteen aan de slag. Bovendien helpt de servicedesk vanTCA je natuurlijk graag wanneer je ondersteuning bij het installatieproces nodig hebt.