Met Microsoft 365 kunt u altijd én overal bij alle documenten. Bestanden kunnen worden bekeken, bewerkt, opgeslagen en intern en extern gedeeld. Versiebeleid biedt u de zekerheid dat u werkt met de laatste versie. Met Microsoft365 heeft u een complete suite voor samenwerken, veiligheid en complaince.

Q

Microsoft 365

Neem contact met mij op

Mijn gegevens

Opmerkingen en suggesties

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:

Veel features voor een scherpe prijs

Altijd de nieuwste versie van Microsoft 365

Geen zorgen over opslagcapaciteit: 1 TB opslag

Overal en altijd toegang tot uw gegevens

Beschikbaar op elk type device

Overal en snel online samenwerken

Meest gekozen pakketten

Business Basic

5,10
per gebruiker, per maand excl. btw (jaarabonnement)

 • Persoonlijke migratie hulp
 • Inbegrepen online/mobiele Office-apps:
 • Inbegrepen services:
 • Opslag
  1 TB gezamenlijke opslag
 • Back-up
  30 dagen inbegrepen
 • Extra veiligheid
  2FA verificatie
 • Extra:
  Onbeperkt support, advies en wijzigingen voor een vast bedrag per maand

Business Standard

10,50
per gebruiker, per maand excl. btw (jaarabonnement)

 • Persoonlijke migratie hulp
 • Inbegrepen Office-apps:
 • Inbegrepen services:
 • Opslag
  1 TB gezamenlijke opslag
 • Back-up
  30 dagen inbegrepen
 • Extra veiligheid
  2FA verificatie
 • Extra:
  Onbeperkt support, advies en wijzigingen voor een vast bedrag per maand

Business Premium

18,60
per gebruiker, per maand excl. btw (jaarabonnement)

 • Persoonlijke migratie hulp
 • Inbegrepen Office-apps:
 • Inbegrepen services:
 • Opslag
  1 TB gezamenlijke opslag
 • Back-up
  30 dagen inbegrepen
 • Extra veiligheid
  2FA verificatie
 • Beschermt tegen virussen, ransomware en malware
 • Intune: Beheer en configureer uw device
 • Extra:
  Onbeperkt support, advies en wijzigingen voor een vast bedrag per maand

Self Service Portal; makkelijk zelf doen!

Gebruikersbeheer

Met TCA hou je al je gebruikersbeheer binnen één centrale omgeving. Je maakt nieuwe gebruikers aan en koppelt deze aan functionele rollen. Je wijst een computer toe, je maakt eenvoudig SharePoint Sites en je kunt groepen creëren en beheren en zelfs notificaties naar groepen sturen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om het eigenaarschap over een groep of applicatie te delegeren, om admins te helpen een waardevollere werkplek te creëren. Zo maken we Microsoft365 werkplekbeheer een stuk eenvoudiger.

Werkplekbeheer

Stel voorwaarden in op web (SaaS), bedrijfsapplicaties (bv EXACT Online) of het gebruik van lokale Office applicaties.

Weerhoud mensen om documenten met gevoelige informatie te openen buiten het bedrijfsnetwerk of om een applicatie die alleen in Chrome werkt te openen in Internet Explorer en blokkeer gevoelige informatie op mobiele telefoons. Zo maken we het werkplekbeheer een stuk eenvoudiger.

Beheerportal

als beheerder wil je alles graag alles op 1 plek beschikbaar hebben. zo kun je via onze beheerportal de apparatuur van de medewerkers voorzien van nieuwe applicaties, kun je regels opstellen om te voldoen aan regelgeving en kun je voorwaarden verbinden aan het gebruik van apparatuur. Zelfs opnieuw installeren of het blokkeren of wipen van een apparaat is in een handomdraai gebeurt. Zo maken we het werkplekbeheer een stuk eenvoudiger.

Microsoft 365 voordelen

Microsoft 365 voordelen

Met een project aan de slag of strakke deadline op komst? Met Micrososft 365 werk je samen en tegelijkertijd in een document. Wijzigingen worden direct doorgevoerd, zodat collega’s ook gelijk je wijzigingen zien. Alle bestanden deel je ook in de cloud, zodat deze voor iedereen die je toegang hebt gegeven ook direct beschikbaar zijn.

E-mail en agenda

Laptop, smartphone, tablet of desktop? Voor e-mail maakt dat niets uit! Met Micrososft 365 heb je altijd en overal toegang tot je e-mail. Net als je contacten en je agenda. Werk in een van de meest gebruikte mailprogramma;s Outlook, waar je ook je contacten en je agenda beheert. Alles op een plek, wel zo makkelijk.

Online vergaderen

Nooit eerder was online vergaderen zo belangrijk als nu. Met Microsoft Teams of Skype voor bedrijven neem je eenvoudig deel aan vergaderingen. Of stem even snel iets af in de chat. Met Microsoft Teams hoef je nooit meer iets te missen. Zelfs niet de koffie-praatjes die we normaal op kantoor hebben. geef je verhalen kleur door gifjes en emoji’s!

Alle bekende programma’s

Word, Excel, Powerpoint.. Wie is er niet mee opgegroeid? Met Microsoft 365 maak je gebruik van alle bekende Office-producten via online applicaties. Zo weet je zeker dat al je programma’s altijd up to date zijn. Vanaf Apps voor Bedrijven installeer je ook de Office 2019 producten op 5 verschillende apparaten.

Werken in de cloud

Opslagruimte in de cloud. Standaard krijg je 1 TB aan online opslagruimte via Onedrive. Zo werk je waar en wanneer je maar wilt aan dezelfde bestanden. Versie-updates zijn altijd inbegrepen waardoor je altijd met de nieuwste versies werkt.

Veel gestelde vragen

Wat is Microsoft365?

Microsoft 365 (voorheen Office 365) is de nieuwste versie van de bekende en vertrouwde Office-oplossing van Microsoft. In tegenstelling tot vorige versies, gaat het om een abonnementsmodel: zolang je abonnement loopt, ontvang je altijd zonder extra kosten de meest recente versie van Office. Daarnaast beschik je over veel nieuwe functies en tools, die in vorige versies nog niet inbegrepen waren.

OneDrive voor bedrijven: Dit is opslag in de Cloud, die vanaf elk apparaat toegankelijk is. De bestanden in OneDrive worden met de PC of Mac gesynchroniseerd, zodat deze ook offline beschikbaar zijn. Door Onedrive voor bedrijven is het heel makkelijk bestanden te delen met anderen binnen de organisatie.

Waar wordt je data met Microsoft365 opgeslagen?

Met Microsoft 365 worden gebruikersgegevens en alle bestanden die je via de software bewerkt, in verschillende Microsoft datacenters over de hele wereld opgeslagen. Hoofdzakelijk worden gegevens in Europa opgeslagen. Wanneer je als Europese gebruiker vanuit een andere regio dan Europa, het Midden-Oosten of Afrika toegang tot je gegevens wilt krijgen, worden je data overgedragen naar het dichtsbijzijnde datacenter in de betreffende regio.

Informatie over de Microsoft datacenters voor Microsoft 365

Wat kan ik allemaal met Microsoft365?

Je beschikt over een grote hoeveelheid verschillende applicaties waarmee je productiever en efficiënter kunt werken. Met Word maak je eenvoudig tekstdocumenten en met Excel kun je berekeningen op basis van tabellen uitvoeren, zodat je grote hoeveelheden gegevens kunt verwerken en analyseren. Met PowerPoint zet je mooie presentaties in elkaar en met Publisher ontwerp je lay-outs voor eigen publicaties. Daarnaast beschik je over een veilige online harde schijf en tal van andere applicaties en mogelijkheden.

Met hoeveel medewerkers kun je gebruik maken van Microsoft365?

Microsoft 365 (voorheen Office 365) kun je naar believen uitbreiden en ondersteunt daardoor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Microsoft 365 is het meest geschikt voor bedrijven tot 300 werknemers.

Zijn de apps van microsoft365 aan mijn computer gebonden en kan ik de software maar één keer installeren?

Nee. De apps van Microsoft 365 kunnen geïnstalleerd worden op maximaal 5 apparaten – PC en Mac. Ook na een hardware-defect, bijvoorbeeld wanneer je harde schijf kapot gaat, kun je Microsoft 365 zonder extra kosten op je nieuwe computer installeren.

hoe lang duurt het voordat Microsoft365 is geinstalleerd?

Met Microsoft 365 (voorheen Office 365) kun je meteen aan de slag. De servicedesk vanTCA helpt je natuurlijk graag wanneer je ondersteuning bij het installatieproces nodig hebt.