Sturen op onderbuik gevoel?


Wilt u meer inzicht in alle essentiële gegevens en processen binnen uw organisatie? Stap dan af van het sturen op onderbuik gevoel en start met het verbeteren van de efficiency van uw organisatie.

Haal meer uit data

Organisaties maken vaak maar beperkt gebruik van beschikbare data. Denk hierbij niet alleen aan interne data maar ook aan beschikbare data uit de markt. Deze data bevindt zich in diverse bronnen, zoals databases, Excel sheets, RSS-feeds en ongestructureerde databronnen.

Onze BI consultants

Met onze BI Consultants, bieden wij expertise bij het opzetten van de rapportages én expertise bij de migratie van een Power BI omgeving, die rechtstreeks data uit databases haalt, naar een omgeving met een geoptimaliseerd datawarehouse in bijvoorbeeld Azure of private cloud omgeving.

Onze aanpak

TCA maakt gebruik van de meest efficiënte tooling om data te verzamelen, te vertalen naar de gewenste structuur en op te slaan in een datawarehouse. De datawarehouse stellen wij beschikbaar binnen uw eigen omgeving, Azure of private Cloud. Op basis van de informatiebehoefte van de organisatie wordt vervolgens deze data in een geoptimaliseerde structuur (datamarts) beschikbaar gesteld voor het maken van dashboards.

Bijkomend voordeel is het vermijden van load op de productie database. Query’s worden immers uitgevoerd op de informatielaag.

Opbouw

Wanneer er meerdere databronnen moeten worden aagesproken en er historie een onderlinge relatie moet zijn, dan werken op basis van 3 lagen. Met deze aanpak kunnen we vrijwel alle interne en externe databronnen opnemen en voor u beschikbaar stellen.

Groot voordeel is dat onderlinge verbanden niet hoeven te worden gelegd in uw BI tool, bijvoorbeeld Power BI en dat historie beschikbaar blijft. 

  • Stage laag
  • Datawarehouselaag
  • Informatielaag

Out of the box

Kosten efficiënt door gestandaardiseerde aanpak

Gegarandeerd resultaat

snel en eenvoudig nieuwe dashboards

Altijd veilige toegang

Eenvoudig toevoegen van extra databronnen

Bent u overtuigd van onze aanpak?

We komen graag bewijzen dat onze aanpak werkt. Het goed is voor uw portemonnee en direct bijdraagt aan een positief bedrijfsmodel.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat “Business Intelligence” z’n werk doen!

Q

De voordelen van Business Intelligence

Mijn gegevens

Hier geeft u aan of u graag via de telefoon of via teams contact wilt:

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:

Stap 1: kies uw databronnen

Defineer uw behoefte en bepaal welke databronnen u wilt gebruiken. Laat u niet beperken, want wij kunnen elke bron voor u beschikbaar stellen. of het nu interne of bijvoorbeeld externe bronnen zijn die openbaar beschikbaar zijn op het internet. zo kunt u bijvoorbeeld uw data verrijken met informatie over verkeer weer of aandelenkoers.

Stap 2: Creëer integriteit tussen databronnen

Nu creëren we verbanden tussen de verschillende databronnen. dit doen we op basis van gemeenschappelijke overeenkomst. bijvoorbeeld ordernummers, kentekens, klantnummers, maar ook tijdvakken en periodes kunnen een rol spelen in de verbanden tussen de verschillende databronnen.

Stap 3:Stel uw BI dashboard samen

Stap 1 en 2 zijn inmiddels afgerond. de databronnen zijn beschikbaar en de onderlinge verbanden zijn aangebracht. we kunnen nu met de BI tool, bijvoorbeeld Microsoft Power BI de dashboards realiseren. Groot voordeel is nu dat we in deze stap geen databronnen meer hoeven verbinden, we historie beschikbaar hebben en we niet na hoeven te denken over de onderlinge verbanden.

De beste oplossingen voor het MKB

TCA Cloud oplossingen zijn flexibel en op maat in te zetten voor iedere organisatie. Wij begrijpen namelijk dat iedere organisatie andere behoeften heeft. Onze oplossingen bestaan uit gestandaardiseerde technische modules gecombineerd met de voor u benodigde project en managed services. Van backoffice-, tot fiancieel medewerker tot een volledige grafische (GPU) desktop in de cloud.

Managed Services van TCA wordt aangeboden via het centrale Network Operations Center (NOC) Dashboard. Uw beheeromgeving voor toegang tot uw (cloud)infrastructuur en Managed Services functionaliteiten. Het dashboard biedt 24/7 overzicht, status en performance van uw (cloud)infrastructuur.

VoIP van TCA is makkelijk én het bespaart kosten. Schakel eenvoudig tussen zowel vaste als mobiele telefonie en Teams. Van een handige receptie-functie, het instellen van wachtrijen tot het bellen vanuit meer dan 300 applicaties. Alles is mogelijk met VoIP van TCA.

Zakelijk Internet is de schakel tussen u en uw klanten. Daarbij moet probleemloos internetten vanzelfsprekend zijn. Immers, vrijwel alles gaat over het internet, van kassasystemen, Cloud werkplekken, VoIP aansluitingen, alarm- & camerabewaking, narrowcasting, printen, online vergaderingen tot bedrijfsspecifieke applicaties.