Business Intelligence

Business Intelligence BI

Voor Business Intelligence maken onze BI Expert(s) gebruik van de meest efficiënte tooling om data te verzamelen, vervolgens te vertalen naar de gewenste structuur en ten slotte op te slaan in een datawarehouse. Bovendien stellen wij de datawarehouse beschikbaar binnen uw eigen omgeving, op basis van Microsoft Azure of private Cloud. Ten slotte zal onze Business Intelligence consultant de data in een geoptimaliseerde structuur (datamarts) beschikbaar stellen voor het maken van dashboards met bijvoorbeeld Microsoft Power BI.

 Sturen op onderbuik gevoel?


Wilt u meer inzicht in alle essentiële gegevens en daarnaast optimalisatie van alle processen binnen uw organisatie? Stap dan eerst af van het sturen op onderbuik gevoel en start met het verbeteren van de efficiency van uw organisatie.

Business Intelligence

Concluderend maken organisatie vaak maar beperkt gebruik van beschikbare data. Denk hierbij niet alleen aan interne data, maar ook aan beschikbare data uit de markt. Deze data bevindt zich in diverse bronnen, zoals databases, Excel sheets, RSS-feeds maar ook ongestructureerde databronnen.

Onze Business Intelligence consultant

Met onze BI Consultants bieden wij expertise bij het opzetten van de rapportages én bovendien expertise bij de migratie van een Power BI omgeving, die rechtstreeks data uit databases haalt, naar een omgeving met een geoptimaliseerd datawarehouse in bijvoorbeeld Azure of private cloud omgeving.

de 5 belangrijkste voordelen van Business Intelligence

In de snel evoluerende zakenwereld is het cruciaal voor bedrijven om slimme beslissingen te nemen op basis van actuele en relevante gegevens. Hier komt Business Intelligence (BI) om de hoek kijken. BI stelt organisaties in staat om gegevens om te zetten in waardevolle inzichten, wat op zijn beurt bijdraagt aan een strategischere en efficiëntere bedrijfsvoering. de vijf belangrijkste voordelen van Business Intelligence kunt u hier downloaden.

Opbouw

Wanneer er meerdere databronnen moeten worden aangesproken en er historie en een onderlinge relatie moet zijn, dan werken we trouwens op basis van 3 lagen, namelijk de Stage laag, de Datawarehouse laag en ten slotte de Informatie laag. Met deze aanpak kan onze Business Intelligence consultant vrijwel alle interne en externe databronnen opnemen en voor u beschikbaar stellen.

Kortom, deze aanpak bied veel voordelen, omdat onderlinge verbanden niet hoeven te worden gelegd in uw BI tool en historische data beschikbaar blijft.

Out of the box

Kosten efficiënt door gestandaardiseerde aanpak

snel en eenvoudig nieuwe dashboards

Gegarandeerd resultaat

Altijd veilige toegang

Eenvoudig toevoegen van extra databronnen

Stap 1: kies uw databronnen

Ten eerste definieer uw behoefte en bepaal welke databronnen u wilt gebruiken. Laat u niet beperken, want wij kunnen elke bron voor u beschikbaar stellen. of het nu interne en of bijvoorbeeld externe bronnen zijn die openbaar beschikbaar zijn op het internet. zo kunt u bijvoorbeeld uw data verrijken met informatie over verkeer weer en of aandelenkoers.

Stap 2: Creëer integriteit tussen databronnen

ten tweede creëren we verbanden tussen de verschillende databronnen. dit doen we op basis van gemeenschappelijke overeenkomsten. bijvoorbeeld ordernummers, kentekens en klantnummers, maar ook tijdvakken en periodes kunnen een rol spelen in de verbanden tussen de verschillende databronnen.

Stap 3:Stel uw BI dashboard samen

Stap 1 en 2 zijn inmiddels afgerond, want de databronnen zijn beschikbaar en de onderlinge verbanden zijn aangebracht. Ten slotte kunnen we nu met de BI tool, bijvoorbeeld Microsoft Power BI de dashboards realiseren. Groot voordeel is nu dat we in deze stap geen databronnen meer hoeven verbinden, we historie beschikbaar hebben en we ten slotte niet meer na hoeven te denken over de onderlinge verbanden.

Bent u overtuigd van onze aanpak?

We komen graag bewijzen dat onze aanpak werkt, want het is namelijk het goed voor uw portemonnee en het draagt direct bij aan een positief bedrijfsmodel.

Dus, maak vandaag nog een afspraak en laat “Business Intelligence” z’n werk doen!

Business Intelligence
Q

De voordelen van Business Intelligence

Mijn gegevens

Hier geeft u aan of u graag via de telefoon of via teams contact wilt:

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:

De beste oplossingen voor het MKB

Managed Cloud oplossingen zijn flexibel en op maat in te zetten voor iedere organisatie. Wij begrijpen namelijk dat iedere organisatie andere behoeften heeft. Onze oplossingen bestaan uit gestandaardiseerde technische modules gecombineerd met de voor u benodigde project en managed services. Van backoffice-, tot fiancieel medewerker tot een volledige grafische (GPU) desktop in de cloud.

Managed Services van TCA wordt aangeboden via het centrale Network Operations Center (NOC) Dashboard. Uw beheeromgeving voor toegang tot uw (cloud)infrastructuur en Managed Services functionaliteiten. Het dashboard biedt 24/7 overzicht, status en performance van uw (cloud)infrastructuur.

VoIP van TCA is makkelijk én het bespaart kosten. Schakel eenvoudig tussen zowel vaste als mobiele telefonie en Teams. Van een handige receptie-functie, het instellen van wachtrijen tot het bellen vanuit meer dan 300 applicaties. Alles is mogelijk met VoIP van TCA.

Zakelijk Internet is de schakel tussen u en uw klanten. Daarbij moet probleemloos internetten vanzelfsprekend zijn. Immers, vrijwel alles gaat over het internet, van kassasystemen, Cloud werkplekken, VoIP aansluitingen, alarm- & camerabewaking, narrowcasting, printen, online vergaderingen tot bedrijfsspecifieke applicaties.