Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Mensen in de transport & logistiek zijn vrijwel overal werkzaam, op kantoor, in het magazijn of onderweg. Elke afdeling werkt met eigen programma’s, waarbij alle gegevens up-to-date moeten zijn. Om de dagelijkse werkzaamheden vlekkeloos te laten verlopen is een soepele samenwerking tussen verschillende afdelingen belangrijk. Onze Cloud werkplek biedt de mogelijkheid om real-time informatie uit te wisselen voor het hele bedrijf. Hierdoor is elke afdeling op elkaar afgestemd. Oude en nieuwe technologieën komen samen in onze Cloud.

De voordelen

Gepersonaliseerde Cloud werkplekomgeving

Supersimpel in gebruik

Snel schakelen, dankzij real-time data

Managementsystemen met elkaar geïntegreerd

Q

Neem contact met mij op

Mijn gegevens

Opmerkingen en suggesties

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:

Van taxi’s tot goederenvervoer

Elke dag wordt er gewerkt met persoonsgegevens en bedrijfsgevoelige informatie. Het is daarom erg belangrijk dat de Cloud werkplek goed beveiligd is! Dankzij ons securitypakket kan er op elke locatie even veilig worden gewerkt. Wij beschermen tegen virussen, ransomware en anti-malware. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle systemen en software up-to-date is. Heeft u per ongeluk een bestand verwijderd? Geen probleem wij maken altijd een driedubbele back-up.

Werk overal

Logistiek is overal, dus onze oplossingen zijn op alle plaatsen aanwezig! Om elke fase van het logistieke proces op elkaar aan te laten sluiten is alleen een flexibele Cloud werkplek niet voldoende. Bellen en schakelen tegen lage kosten om de communicatiekloof te verbeteren, dat kan met VoIP! Ook als er gewerkt wordt met uitzendkrachten is VoIP ideaal. Er hoeven geen nieuwe telefoons aangeschaft te worden, er kan namelijk gewoon gebeld worden via de app. Zo hoeven chauffeurs geen telefoonkosten te declareren. En het kantoorpersoneel kan eenvoudig bellen met VoIP-toestellen.

De basis begint met zakelijk internet

Bent u zich bewust waarvoor uw organisatie allemaal internet nodig heeft? Ook al zijn veel medewerkers ‘on the road’. Vrijwel alles op kantoor gaat via het internet. Dit kan van de camerabewaking, kassasystemen tot aan telefoneren en werken in de Cloud zijn. De basis van elke organisatie begint met een stabiele internetverbinding.