Klantcase Expertise Bureau Noord

Expertise Bureau Noord

De deskundigen van Expertise Bureau Noord (schade & bouwtechnisch keuringsspecialist) komen op uiteenlopende locaties en gebruiken daarbij verschillende type apparaten, zoals laptops, tablets en smartphones. Een snelle internetverbinding is dan ook niet altijd een zekerheid. Daarnaast is dataveiligheid niet vanzelfsprekend, maar wel belangrijk voor Expertise Bureau Noord. Elke dag wordt er namelijk met privacygevoelige informatie gewerkt. Met onze digitale omgeving wordt inhoud gegeven aan de werkwijze van Expertise Bureau Noord. Hoe wij dat doen?

Het ontzorgproces

Wij zorgen ervoor dat de specialisten van Expertise Bureau Noord op zowel locaties met als zonder internet kunnen werken. Zij beschikken altijd over up-to-date informatie die beschikbaar is gesteld binnen de digitale omgeving van Expertise Bureau Noord. Tijdens het dagelijks werk in ‘het veld’ wordt informatie verzameld en worden foto’s gemaakt. Deze gegevens moeten weer verwerkt worden in rapporten. Het is belangrijk dat al deze informatie zo snel mogelijk wordt verzameld op het hoofdkantoor voor verdere verwerking. In zo’n situatie is het dan ook cruciaal dat alle mobiele apparatuur veilig is én dat de directie hierin volledig wordt gerustgesteld. Voorheen moesten de medewerkers zelf alle informatie ’s avonds verzamelen, om dit dan vervolgens te uploaden naar de juiste locatie. ‘’TCA ontzorgt hierin volledig’’, aldus Chris Bijzet (Directeur Groot Aandeelhouder van Expertise Bureau Noord).

Directeur Groot Aandeelhouder – Chris Bijzet over TCA:

“Met de cloudoplossing van TCA werken we efficiënter, kunnen we sneller onze informatie delen en hoeven we ons geen zorgen te maken over de veiligheid van onze gegevens en die van onze klanten. Diverse handmatige acties om de informatie voor verwerking op de juiste locatie te krijgen, behoren hiermee tot het verleden. Wij zien de komende jaren met vertrouwen de samenwerking tussen TCA en Expertise Bureau Noord tegemoet. Waarom? TCA beheert onze ICT diensten naar volle tevredenheid. Net als bij ons bedrijf geldt bij TCA ook het credo ‘afspraak = afspraak’. Daarnaast staat TCA ons bij met raad en daad op ICT-gebied. Van een professionele servicedesk die 24/7 tot onze beschikking staat tot en met het installeren van randapparatuur op locatie. TCA ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT.”

TCA helpt graag

TCA rekent het tot haar verantwoordelijkheid om klanten te informeren en adviseren, waarbij de focus ligt op continuïteit en veiligheid. Uitval van systemen kan snel grote gevolgen hebben voor het functioneren van organisaties en opdrachtgevers. Ook zien we dat de eisen rondom beveiliging (GDPR, AVG, Wet bescherming persoonsgegevens) steeds belangrijker worden en dit zal alsmaar toenemen. Wij adviseren op de lange termijn, hierbij wordt zowel gekeken naar de oplossingen als de kosten. Goedkoop is op korte termijn fijn, maar is op lange termijn vaak duurkoop. Daarnaast gunnen wij al onze klanten een continue en veilige IT-omgeving, waarin efficiënt kan worden gewerkt. Dit willen wij zelf namelijk ook.

Q

Ik wil dit ook

Neem contact met mij op

De digitale omgeving

De digitale omgeving van Expertise Bureau Noord werkt snel en is altijd bereikbaar (online en offline). Wel zo handig in gebieden waar minder goed internet beschikbaar is. Medewerkers kunnen projecten aanmaken en projectgroepen samenstellen. Dit kan zowel met collega’s als externe relaties. Voor elk project kan een workflow worden samengesteld (werkwijze met fasen en taken ter afronding). Dankzij de standaard module ‘E-signing’ kan Expertise Bureau Noord vervolgens bestaande documenten/contracten gereedmaken voor een digitale ondertekening. De klant kan deze documenten/contracten direct voorzien van een digitale gewaarmerkte handtekening. Ook zorgen wij ervoor dat Expertise Bureau Noord inzicht heeft in belangrijke data, wie toegang heeft tot deze data en wat er expliciet mee gebeurt.

Bij Expertise Bureau Noord is alle data veilig

Alle mobiele apparatuur wordt beschermd met een 2FA (two factor authentication). Naast de standaard 2FA wordt alle data versleuteld in de digitale omgeving (van informatie naar gecodeerde informatie). Dit zorgt ervoor dat bedrijfsinformatie enkel leesbaar is voor geautoriseerde personen. Mocht er ooit apparatuur gestolen of verloren worden, dan kan met remote-wipe alle informatie van de apparaten op afstand worden gewist. Dit wordt uitgevoerd vanuit de MDM (Mobile Device Management) omgeving. Binnen de MDM wordt ook gecontroleerd of de antivirus up-to-date is en of de laatste beveiligingsupdates zijn geïnstalleerd. Daarnaast wordt de toegang tot de digitale omgeving alleen verleend als de laptop, tablet of bijvoorbeeld smartphone is voorzien van de laatste versie van het besturingssysteem.

Expertise Bureau Noord dé specialist op het gebied van schade en bouwtechnische keuringen

Zij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en leveren alleen de beste kwaliteit voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Heeft u een keuring nodig op één van de volgende werkgebieden:

  • Inboedel- en opstalschade
  • Aansprakelijkheid particulieren
  • Aansprakelijkheid bedrijven
  • Bedrijfsschades
  • Agrarische schades

Ga dan naar www.expertisebureaunoord.nl of bel 050 – 205 3101

Stel uw vraag

Kies een onderwerp

Mijn gegevens

Opmerkingen en suggesties

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan: