Klantencase Woodselect

WOODselect

Als adviesbureau voor technische projectondersteuning draagt WOODselect bij aan de realisatie van uitdagende en innovatieve technische projecten van hun klanten. Met hun team van ingenieurs en technici kunnen zij invulling geven aan vrijwel elk technisch project in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek en bouwkunde.

TCA faciliteert en ondersteunt

Om iedereen van WOODselect een fijne werkervaring te laten beleven, hebben wij een Cloud werkplek gebouwd en ingericht die volledig aansluit bij de wensen en behoeften van WOODselect. Naast de online werkplekken, hebben wij ook Mobile Device Management (MDM) geïmplementeerd. Met MDM kan WOODselect eenvoudig al haar mobiele apparaten beheren. Daarnaast hebben wij gezamenlijk met WOODselect het applicatiebeveiligingsbeleid ingericht. Hiermee kan WOODselect verschillende rechten geven aan haar werknemers. De werknemers kunnen alleen op voorgeschreven wijze ‘beperkt’ kopiëren, knippen, plakken en documenten verplaatsen. Voor een continue dataveiligheid heeft WOODselect een 3-2-1- back-up. Deze back-up zorgt ervoor dat alle data en documenten op drie verschillende plekken is opgeslagen voor de komende 6 jaar. WOODselect heeft hierdoor niks te vrezen over het kwijtraken van bestanden. Aanvullend regelen wij de security, waardoor digitale bedreigingen zoveel mogelijk worden uitgesloten.

Q

Ik wil dit ook

Neem contact met mij op

Directeur – Nico van Houten over TCA:

Onze verwachtingen worden overtroffen door TCA. Over elk punt zijn wij vooralsnog tevreden, daarom geven wij TCA een 10.
Al zoekende naar een lokale IT-partner kwamen we snel bij TCA terecht. Gedurende de beginfase van het Corona-tijdperk moesten wij wegens omstandigheden ad-hoc op zoek naar een nieuwe ICT-oplossing. TCA schakelde ontzettend professioneel onder zeer hoge druk. In één weekend is onze online omgeving gebouwd en werkbaar gemaakt. Vanaf het begin was TCA een plezierige gesprekspartner met een heldere communicatie. Continu werd er meegedacht om voor ons de beste online omgeving te realiseren. Continuïteit van de onderneming en zorgen voor een plezierig werkklimaat voor mijn collega’s is mijn belangrijkste doelstelling binnen de organisatie. TCA ondersteunt in de realisatie van deze doelstelling door ons primaire proces door middel van infrastructuur en knowhow te faciliteren en te ondersteunen. Bij TCA werken prettige mensen en krijg je geen verrassingen achteraf. TCA is een professionele IT dienstverlener die gericht is op een optimaal resultaat voor haar klant.

Stel uw vraag

Kies een onderwerp

Mijn gegevens

Opmerkingen en suggesties

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan: