Periode
8
10380 minuten
Assistentie verleend
99%
Tickets binnen afspraak opgelost
16.00 seconden
Gemiddelde wachttijd servicedesk

Samen naar het beste resultaat

Veilig samen online werken, dat wil toch iedereen? Samen met u kijken wij naar de dagelijkse werkprocessen binnen uw bedrijf. Welke manier van online werken of welke ICT oplossing past bij uw bedrijf? Of u nu een eenmanszaak bent of meer dan 100 personeelsleden heeft. Wij regelen het samen met u!

Bij ons staat u er nooit alleen voor. Onze servicedeskmedewerkers staan persoonlijk 24/7 voor u klaar. Elke klant heeft zijn eigen vaste expert. Last but not least, geen enkele vraag is te gek voor ons! Wij schakelen flexibel mee.

Geen overstap- en aansluitkosten

30 dagen gratis uitproberen

Topkwaliteit voor een instapprijs

24/7 persoonlijk contact

Beschermt u tegen digitale vijanden

3-2-1 back-up

Wat vinden onze klanten?

Chris Bijzet (Directeur)

Expertise Bureau Noord

“Sinds we werken met de Cloud oplossing van TCA kunnen we sneller onze informatie delen en hoeven we ons geen zorgen te maken over de veiligheid van onze gegevens en die van onze klanten. TCA ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT”

Weten hoe wij deze uitdaging hebben opgelost?

Herman Bolt (ICT-manager)

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

“TCA en WILDLANDS= een uitstekende match. Zij voldoet volledig aan mijn verwachtingen, ondanks dat ik de lat hoog leg. Eigenlijk is TCA geen leverancier, maar onze partner en een verlengstuk van ons ICT-team, die 24/7 voor ons klaarstaat.”

Herman van Straten (Facilitair manager)

Drents museum

“Wat al vanaf het begin opviel was de informele sfeer gecombineerd met een professionele werkwijze. TCA is op de hoogte van de nieuwste technologie en denkt altijd mee om de telecommunicatiewensen van het Drents Museum zo goed mogelijk en zo voordelig mogelijk in te vullen.”

Neem contact met mij op